Click Shot в Instagram
Click Shot във Facebook
Search
 

360° панорамни снимки – Част 2

Click Shot / Видео заснемане  / 360° панорамни снимки – Част 2

360° панорамни снимки – Част 2

ЗАЩО СА НЕОБХОДИМИ 360º ПАНОРАМИ И КАК ТЕ ЩЕ ПОМОГНАТ НА БИЗНЕСА ВИ?

 

Ползи от услугата:
• 360º панорами ще Ви доведат нови клиенти! Присъствието в Street View ви осигурява мощен канал за връзка директно с потенциални клиенти. Според проучване на Google, 360 градусовите виртуални разходки увеличават двойно интереса към даден бизнес. Да, точно така! Два пъти повече клиенти биха резервирали вашето заведение или хотел, след като видят 360 градусови панорами на обекта ви. Например при 18-34-годишните, вероятност да посетят реално бизнеса Ви на базата на разгледана виртуална обиколка е 130% по-голяма. В началото на 2020г. 360 градусовите обиколки определено са най – бързият и ефектен начин да представите вашият бизнес пред потенциалните си клиенти.

 

• Street View е проект на Google, което само по себе си предизвиква сигурност, внимание и е гаранция за успех. Милиони потребители на интернет ежедневно използват Google, за да търсят информация. Виртуалната разходка се хоства на сървърите на Google и е на разположение 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Достъпна е в цял свят, работи на всички видове устройства (настолни компютри, лаптопи, смартфони и таблети) и ще бъде автоматично включена в бъдещите нови свързани продукти на Google.

 

• 360º панорами ще подобрят позицията на Вашия бизнес в Google търсене – Google подобрява видимостта на сайтове, които носят вярна и полезна информация на интернет потребителите. Виртуалните обиколки правят точно това – показват вашият реален бизнес. Статистиката ясно и еднозначно сочи за голямо увеличение на трафика към сайтове, използващи виртуални обиколки. Хората научават за вас от всички свързани инструменти на Google My Business – Google търсене, Google Карти и Google +.

 

• 360º панорамни разходки създават доверие – те гарантират, че това което потребителите виждат е това, което ще получат, когато пристигнат в обекта. 360° панорамни разходки създават усещане за сигурност във своите потребители и това респективно влияе на желанието за резервация или покупка. Проучванията показват, че като следствие от създаденото доверие, потребителите са два пъти по-склонни да посетят Вашия обект, в сравнение с обект, използвал за реклама класически снимки!

 

• Вашият бизнес се откроява в Google Maps и при Google търсене, а клиентите ви намират и стигат лесно и бързо до вас с помощта на „упътвания“ в Google Maps. Вярваме, че този тип снимки показват всяко едно място по уникален начин и събуждат любопитството, а комбинацията с Google Street View прави мястото лесно откриваемо, без значение в коя точка на света се намирате и коя дестинация искате да разгледате виртуално. Чрез виртуалните разходки позволявате на своите потенциални клиенти да видят точното ви местоположение на картата, да усетят атмосферата и да „видят отвътре“ бизнеса Ви, преди реално да ви посетят.

 

• Включването на бизнеса Ви в Google Street View не е разход, а инвестиция! Това е един ефикасен и модерен метод за реклама, към който все повече бизнеси се обръщат всеки следващ ден. Google е основната търсачка, която всички ние ползваме. Всеки се стреми да присъства в нея и да изпъкне по възможно най-добрия начин. Това трябва да направите и вие. Бъдете актуални, следете тенденциите и не изоставайте пред конкуренцията!

 

КЪДЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ?

 

• Цялостната 360 обиколка може да фигурира в профила ви в Google. Обектът ще излиза в търсачката на Google, Google+ профила на обекта ви и Google maps, Streetview 360°. Ако нямате Google профил (Google My Business), или той не е потвърден, ние ще ви асистираме абсолютно безплатно.

 

• Можете да качите вашата 360 градусова обиколка във Facebook страницата на Вашия обект;

 

• Можете да вградите 360 градусовата обиколка в уебсайта на своя обект – това дава възможност обектът ви да бъде разгледан точно така, както се вижда и в Google. Нещо повече – поставянето на 360 градусовата обиколка на сайта Ви ще задържи по – дълго време потребителите там, а това е от изключително значение за позиционирането на сайта в Google.

 

• Виртуалните разходки могат да бъдат вградени също така и в други сайтове на Ваши партньори (в сайтoвe за групово пазаруване, в туроператорски сайтoвe и т.н.) Реално съхранената в Google 360° разходка може да бъде поставена на почти всички сайтове, в които представяте Вашия обект в интернет.

 

• Панорамните изображения могат да се използват за висококачествен печат на печатни материали – билбордове, плакати, календари, брошури, каталози и др.

 

Рекламна агенция Click-Shot предлага заснемане на 360º панорами на: заведения, хотели, къщи за гости, супермаркети, магазини, бутици, молове, бизнеси с обширни търговски площи, офис помещения, ателиета, спортни комплекси, салони за красота, фитнес зали, СПА центрове, басейни, аква паркове, увеселителни центрове, детски кътове, казина, шоуруми, както и частни имоти. При въпроси, нужда от помощ или проявен интерес – не се колебайте да ни потърсите. Свържете се с нас и попитайте за нашата първа безплатна консултантска услуга. Нека заедно изградим една по-добра бранд идентичност на Вашия бизнес.