Click Shot в Instagram
Click Shot във Facebook
Search
 

CLICK SHOT CREATIVE STUDIO – ЕКИП

Click Shot / Click Shot Creative Studio  / CLICK SHOT CREATIVE STUDIO – ЕКИП

CLICK SHOT CREATIVE STUDIO – ЕКИП

Ние сме креативен, амбициозен, резултатно-ориентиран и динамичен екип с новаторско мислене. Сплотен екип, състоящ се от млади, усмихнати, мотивирани и напористи таланти, преливащи от енергия и ентусиазъм. Притежаваме широки познания и опит в сферата на графичния дизайн, фотографията, видео заснемането и дигиталния маркетинг. Неуморни, взискателни, вечно търсещи новото, различното, впечатляващото. Към своята работа се отнасяме с огромна любов и високо ниво на отговорност. Можем да се похвалим с богата професионална биография и мислене „извън рамката“. Израснали със съвременните технологии  и владеещи ги до съвършенство. Смеем да твърдим, че сме опитни, смели и  освободени млади хора със силни характери, работещи със замах и въображение.

 

Нашата цел е да доставяме на клиентите си уникални рекламни решения, в които качеството и цената вървят ръка за ръка. Предимството на нашия творчески колектив е, че представлява съвкупност от градивни таланти, с доказани качества, умения и професионален опит в областта на рекламния бизнес, което допринася за разнообразието и пълнотата на художествените идеи. Със завидно добра подготовка, професионално самочувствие и експертна дейност, ние предлагаме на своите клиенти комплексно рекламно обслужване, съобразено с най-съвременните тенденции и изисквания на пазара. Комуникативни, гъвкави, мислещи глобално и пробивни, ние от Click-Shot сме готови да бъдем Вашите нови рекламни партньори. Като рекламисти сме привърженици на свежи и нестандартни идеи, които водят до креативни и интересни кампании, адресирани до максимален брой потребители. Убедени сме, че само освободената от тривиални решения творческа мисъл на екипа ни, води до високо качество на предлаганите от нас решения в областта на рекламата. Ние имаме смелостта да провокираме с нестандартни кампании и го правим.  Предлагаме на клиентите си модерни визуални концепции, които работят.

 

Хората в нашия екип постоянно развиват компетенциите си и са в крак с последните тенденции и новости в бизнеса, за да задоволяваме максимално Вашите потребности. Използваме съвременни технологии, средства и познания, което ни позволява винаги да предложим иновативни рекламни и маркетингови решения, адекватни на пазарното търсене и финансовата обстановка. Екипът ни се усъвършенства непрекъснато, паралелно с нарастващия брой на нашите клиенти и нуждата от удовлетворяване на техните потребности и високи изисквания. Не пестим средства, усилия и време, а инвестираме в знания, умения и личностно развитие във всеки един удобен момент. Посещаваме специализирани курсове, майсторски класове, семинари и публични лекции, поддържайки високо нашето ниво. Следим постоянно нововъведенията в областта на рекламата – нови технологии, нови версии на софтуери, нови рекламни похвати и тенденции…

 

Ние знаем, че Клиентът инвестира и очаква резултати. С времето научихме, че работата е взаимен процес и за най-добър резултат се изисква коректност (от двете страни), търпение, постоянство и добро сътрудничество. Чрез развитието на взаимоотношенията, ние разглеждаме нашата връзка с клиентите ни като иновационно партньорство. Ан­га­жи­мен­тът, който поемаме за сътрудничество и комуникация стои на преден план.

 

Основният капитал на Click-Shot creative studio е несъмнено опитния екип от специалисти, чиито дългогодишен опит в областта на рекламата позволява висококачественото разработване на рекламни концепции, които подпомагат развитието на Вашия бизнес. Професионалният ни подход позволява в най-кратки срокове да изпълним дори и най-нестандартните поръчки. Екипът цели качественото, навременно и безупречно изпълнение на всяка една от поетите поръчки. Отборният принцип за колективна отговорност прави работата ни качествена и гъвкава, съобразена със съвременния динамичен пазар.

 

Ние от Click-Shot поощряваме динамичните и талантливи хора, които имат мотивация за успех и желание да увеличават стойността на даден екип. Click-Shot знае, че най-ценният и ресурс са служителите, затова непрекъснато търси възможности за увеличаване на екипа и развиване потенциала на своите служители. Вашият талант и професионализъм няма да останат незабелязани, ако се присъедините към нас. В Click-Shot ценим достойно всеки кадър, защото знаем, че от всеки един от нас зависи успехът на всички. Ако искате да станете част от екипа на рекламно студио с изграден имидж, място на което Вашето мнение и идеи се ценят, изпратете своята автобиография на e-mail: contact@click-shot.com.