Click Shot в Instagram
Click Shot във Facebook
Search
 

За нас

Click Shot / За нас
Кои сме ние?

Marchella

FOUNDER & CREATIVE DIRECTOR - GRAPHIC DESIGN, PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY

Kiril

Public Relations & Social Media

Martin

Digital Marketing & Printing

Georgi

Web Development

Gabriela

Photography

Svilen

Customer Support

Yavor

Video Marketing

Stanislav

Photography

Sergey

Interior Design

Roburt

Social Media

Martin

Photography
Мисия

Нашата мисия е да създаваме ефективна и целенасочена бранд комуникация, чрез която обслужваните от нас бизнеси да постигат максимална възвръщаемост на инвестициите си в реклама. Работим в посока изграждане на дългосрочно партньорство с нашите клиенти, чрез предоставяне на висококачествени кон­ку­рен­т­носпособни услуги и отлично обслужване, съобразено с техните очаквания и индивидуални изисквания. Вярваме, че правилно изградените комуникации постигат реални, измерими и дългосрочни резултати. Амбицията ни е да внасяме свеж поглед и нови работещи идеи на рекламния пазар. Стремим се да бъдем оригинални, любопитни, ефективни и творящи във всяка ситуация, създавайки силни рекламни решения и дизайн, който „грабва погледа“. Пресъздаваме вашите рекламни послания по ефективен и интригуващ начин чрез отличаващи и запомнящи се визии, ангажиращи вниманието на потребителя. Приели сме отговорната задача да бъдем Вашия надежден партньор, с когото да преодолявате предизвикателствата на 21 век.

Визия

Click-Shot creative studio е с поглед, обърнат към бъдещето. Вярваме, че градивната трансформация на бизнеса, чрез симбиозата от дигитални и креативни решения, ще доведе до оптимални резултати в бранд комуникацията на всеки наш клиент. Готови сме да съдействаме за постигане на идеален баланс в процеса на разпространение на вашите бранд послания. Непрекъснато следим, анализираме и имплементираме в работата си нови рекламни тенденции, модели и инструменти. Вдъхваме живот на всяка идея и я трансформираме по разбираем начин, прилагайки своите знания, опит и въображение. Можем да сме както дръзки, така и семпли… както крещящи, така и изискани. Ние не просто работим със страст, ние напълно отдаваме съзнанието и емоциите си на своята кауза.

Цели

Click-Shot creative studio си поставя следните цели:

   • Изработка на висококачествени продукти, съобразени с индивидуалните изисквания на клиентите;
   • Прецизно обслужване, кратки срокове и максимална рекламна ефективност;
   • Изграждане на дългосрочно партньорство, коректни и лоялни отношения с всички клиенти;
   • Постоянно развитие, надграждане със знания и умения, с цел повишаване нивото на продуктите и услугите;
   • Доставяне на клиентите на уникални рекламни решения, в които качеството и цената вървят ръка за ръка;
   • Вдъхновяване и мотивиране на клиентите да развият своя истински потенциал;
   • Окуражаване на клиентите в посока използване на нови, практични и рентабилни решения;
   • Създаване на подходи, които открояват от конкурентите и спомагат за бързо популяризиране на пазара;
   • Премахване на границите и изтриване на наложените стереотипи.
Отзиви

Собственик на детска футболна школа "Шампиони"

Благодаря на Марчела Иванова за професионалното фото & видео заснемане на спортните мероприятия, които се провеждат в моята футболна академия, както и за чудесната изработка на рекламни флаери и плакати. Останах приятно изненадан от отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти. Успех!

Петър Кръстев
Собственик

Собственик на онлайн магазин за мобилни кейсове "Caseflora"

Възхитен съм от професионализма на Марчела Иванова и нейния екип! Моята поръчка бе изработката на дизайни за кейсове за мобилни телефони. Бях изненадан колко добре разбират моите идеи, защото крайните варианти бяха изцяло съобразени с изискванията ми за визия. Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.

Илиян Андреев
Собственик

Собственик на онлайн магазин "PM WOODEN SUNGLASSES"

Екипът на Click SHot е сериозен, адекватен и изграден от специалисти в своята сфера. Готови са да помагат и да дават идеи. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имам. Коретни са и съдействат с компетентно мнение и съвети как бих могъл да подобря бизнеса и работата си. Спечелиха моето доверие и заедно намерихме най- доброто решение за моя бизнес. Желая успех на този ентуиазиран екип и със сигурност бих ползвал услугите им отново.

Радослав Монев
Собственик

Собственик на агенция за организиране на събития "Event academy"

Благодаря от името на целия ни екип за качествената графична изработка на онлайн и печатните материали за рекламните кампании на два мащабни музикални фестивала, които нашата агенция организира. Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Продължаваме да работим съвместно по рекламата и развитието на предстоящи евенти в страната и чужбина.

Петър Стоичков
Собственик

Управител на заведение

Работим с Марчела Иванова вече една година, относно изработката на реклами за уеб, печатни материали, както и администриране на бизнес профили в социалните мрежи. Комуникацията с нея е лека и приятна, тя взема винаги нещата присърце и успява да даде ценни идеи, за които не сме и подозирали. Няма да съжалявате, ако и се доверите.

Никола Бъчваров
Управител на заведение

Собственик на агенция за организиране на събития "Ez life pool party"

Благодарности на екипът на Click-Shot и в частност на Марчела Иванова за професионалното фото заснемане на събитията, които ораганизираме, и за своевременното предоставяне на снимковия материал. Препоръчваме фотографските и услуги на всеки, който цени качеството и държи на безупречното представяне на своя бизнес. За нас е удоволствие да работим заедно!

Виктор Марков
Собственик

Собственик на агенция за недвижими имоти "Джордан"

Иновативни и креативни млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм. Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на високо ниво, спазват сроковете си и работят на добри цени. В бъдеще със сигурност ще продължаваме да им се доверяваме относно изработката на рекламни материали и интериорно заснемане на имоти. Продължавайте все така!

Георги Христов
Собственик

Neitropia - Alternative & Complementary & Internal Medicine Clinic

Сърдечно благодаря на Марчела Иванова за перфектното провеждане на моята студийна фотосесия на тема Бизнес портрет и експресното обработване и издаване на кадрите. Адмирации за проявеното търпение, професионализъм, откличното клиентско обслъжване и точност. Препоръчвам!

д-р Елия Костова
доктор

Собственик на верига заведения "Cheers", Варна

Работим с Марчела Иванова вече две години и половина, за което време тя се доказа като надежден и развиващ се кадър, на който поверихме цялостната рекламна дейност на 6 обекта от нашата верига заведения. Най-накрая открихме амбициозна личност, на която може да се разчита за всичко. Изключително доволни сме от нейните умения по графичен дизайн, дигитален маркетинг, фотография и видеозаснемане. Креативност, качество на услугите, търпение и постоянство в комбинация с приятелско отношение, бързи отговори и реакции, ценни съвети и отлични организационни умения за постигане на видими резултати.

Георги Киров
Собственик